Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlavuoden teemaan liittyen Laitilan Terveyskoti on päättänyt lahjoittaa kymmenen päivää kestävän laitoskuntoutusjakson neljälle yhdistyksemme nimeämälle asevelvollisena vammautuneelle henkilölle. Kuntoutusjakso alkaa ke 4.4.2018 ja päättyy pe 13.4.2018. Kuntoutusjakso on sinulle täysin maksuton, lisäksi yhdistys maksaa kohtuulliset matkakulut.

Tarjous koskee sotilastapaturmalain alaisia eli 1.1.1991 tai sen jälkeen vammautuneita. Vertaistukipainotteinen kuntoutus sisältää ryhmämuotoista ohjelmaa kuntoutuksen ammattilaisten ohjaamina sekä hyvää oloa ja maittavaa ruokaa. Ilmoita halukkuudestasi osallistua kuntoutukseen, liitä siihen lyhyt perustelu kuntoutustarpeestasi ja miksi juuri sinut tulisi siihen valita. Ilmoitukset mahdollisimman pian s-postiin puheenjohtaja@asevelvollisenavammautuneet.fi tai puh 0500-593970

Alpo Penttinen, puheenjohtaja

Asevelvollisena vammautuneiden tuki ry

P.S. Laitilan terveyskoti sijaitsee n 60 km Turusta Porin suuntaan. Laitilan Terveyskoti (Veljeskoti) ja Hyvinvointikeskus Poukanville tarjoavat monipuoliset hyvinvointi- ja kuntoutuspalvelut kaikenikäisille. Yhdistyksemme edustajat ovat käyneet tutustumassa Laitilan terveyskotiin, siellä on oikein hyvät tilat ja laitteet mm Lokomat-kävelyrobotti. Talossa vallitsee ystävällinen ilmapiiri, suosittelemme!

0